Change font size
It is currently Sat Dec 16, 2017 7:48 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
PostPosted: Tue May 03, 2016 4:21 pm 

Joined: Tue May 03, 2016 4:15 pm
Posts: 1
Hi to everyone, and thanks for this amazing software.

We are building a character in 3ds max, and we are applying our main Rig. The problem arises when we try to use our character un Mocap Studio.

As you can see in the image, only one "bone" is visible, Be_Pelvis, and the others just dont appear, and we do not know what to do. I have also uploaded an image of the 3ds max rig and how it is done, if you just see what could be failing.

Mocap Studio:

Image

3DS:

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 07, 2016 7:22 am 

Joined: Thu Sep 04, 2014 9:47 am
Posts: 739
Location: Florida USA
...

No one has answered this and maybe you have figured it out by now, but you can not export any skeleton with using select all, which includes the bone controllers shown, ONLY export the bones to iPi.

...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Sep 22, 2017 7:41 am 
iPi Soft

Joined: Tue Mar 31, 2009 9:13 pm
Posts: 804
Another user had similar problem with mysterious disappearance of joints in a model exported from another software package (Houdini) and it was caused by root joint exported as a locator rather then a joint.

Maybe you had a similar problem here. There should be a way to tell 3DMAX to export all joints as joints. Also, make sure the relevant joints are not hidden.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net