Change font size
It is currently Wed Oct 18, 2017 10:28 pm


Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 13 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Thu Mar 16, 2017 10:25 am 
iPi Soft

Joined: Wed Jan 11, 2012 6:12 am
Posts: 1928
Location: Moscow, Russia
I've looked through the trace and did not find there any clue.
One reason I can suppose is that you have (or had) MotioninJoy installed. And its drivers for PS Move are installed on all USB ports you've tried. If this is the case, you should either uninstall MiJ drivers using DS3 tool before running pairing in iPi Recorder or keep MiJ drivers and use pairing procedure in DS3 tool. With latter option, PS Move will be visible in iPi Recorder once it is paired via DS3 and turned on.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 18, 2017 11:44 am 

Joined: Thu Feb 16, 2017 11:44 am
Posts: 9
So pairing with motion joy did work for me.
I had motion joy already installed once for a ps3 controller maybe this was causing trouble.
Now everything seems to work fine, thanks for all the help!
I can barley wait to start ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 18, 2017 12:30 pm 

Joined: Thu Sep 04, 2014 9:47 am
Posts: 718
Location: Florida USA
...

Glad to hear you got them to pair.

Odd, I couldn't use MiJ with that IOGear dongle I have, wouldn't recognize it on Win 7, but would with just the native Win 7 drivers.

Good Luck!

...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 13 posts ]
Go to page Previous  1, 2


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net