Change font size
It is currently Fri Dec 14, 2018 5:44 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
PostPosted: Tue Oct 09, 2018 6:16 am 

Joined: Tue Oct 09, 2018 5:53 am
Posts: 2
Hello there,
This is my PC specs:
Intel i6700HQ, NVIDIA GeForce GTX 950M (416.16 lastest driver release) , 8Gb RAMand the lastest Microsoft Update (1809).
Yesterday I try to open an ".iPiVideo" file in iPi Mocap Studio (with Standard + Biomech licences), but the error in photo appears.
I have no idea how to solve this problem because I have another PC similar to this device, without the lastest Microsoft Update (1809) and with the lastest Nvidia release (416.16) , and in this PC iPi Mocap Studio run perfectly... So it's a a big problem if the source is the Microsoft Update (1809).
thank you for reading, and have a good day!


Attachments:
IMG_20181005_155739[9039].jpg
IMG_20181005_155739[9039].jpg [ 2.23 MiB | Viewed 195 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 11, 2018 12:29 am 

Joined: Tue Oct 09, 2018 5:53 am
Posts: 2
Today I fix the problem:
I download and install 411.70 Nvidia driver (not the lastest) instead of 416.16 driver, and iPi Mocap Studio go back to run!
So the problem was in the installation driver of the GPU maybe.
Thanks for all and have a good day!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net