Change font size
It is currently Tue Aug 11, 2020 12:40 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
PostPosted: Fri Dec 13, 2019 9:41 pm 

Joined: Wed Nov 20, 2019 11:07 am
Posts: 4
I have been attempting to get two Kinect V2 sensors to work in unison on one PC using UsbDk drivers. Because the USB 3.0 ports on the PC were struggling to process the data coming from the Kinects (low frame rates and freezing, occasionally got a windows warning that not enough USB resources were available) I got a 10gbps PCI express card to attempt to fix this problem.

When a Kinect is plugged into the card immediately after restarting the computer, the sensor works great, running at a solid 30 fps. However, once the stream is stopped and then started again, the feed from the Kinect is black with the message "Could not start stream". Any subsequent attempts to start recording fail until the computer is restarted again.

Any advice on how to fix this problem would be very appreciated!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 16, 2019 3:13 am 
iPi Soft

Joined: Wed Jan 11, 2012 6:12 am
Posts: 2247
Location: Moscow, Russia
Hi
Have you also tried with an alternative libusbK driver?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net