Change font size
It is currently Wed Nov 22, 2017 2:00 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
PostPosted: Wed May 31, 2017 10:57 am 

Joined: Tue Jul 29, 2014 10:18 am
Posts: 18
Location: Los Angeles, CA
Hi,

I've been using a 3 Kinect setup with Mocap Studio v2 successfully. I am testing the evaluation version of v3, but no matter how many times I do the calibration, it fails miserably. Is there some different requirement? I use the same mini mag light with the bulb bare.

I tried about 10 times in Recorder v3 and MS v3. It failed on occlusions, good frame count, marker cloud side etc, different each time, usually multiple issues.

Next I recorded a calibration video in Recorder v2, and ran calibration in MS v2 and it worked. I then took the same recording from v2 and opened it in MS 3. It calibrated successfully. I think I am encountering an issue with recorder v3.

Adnan

_________________
http://www.madguru.com


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 31, 2017 2:28 pm 
iPi Soft

Joined: Wed Jan 11, 2012 6:12 am
Posts: 1934
Location: Moscow, Russia
Hi
I see you've already tried to process successful calibration records from v2 with v3. That is the first I'd like to ask you.
Now, can you share one of your new calibration records? I'd take a look at it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net