Change font size
It is currently Thu May 23, 2019 8:24 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
PostPosted: Mon Mar 04, 2019 9:36 am 

Joined: Mon Mar 04, 2019 9:31 am
Posts: 1
Hello, it's possible to combine Kinect 1 & 2 in a project, because I have each kinect but not in twice. If he exists solution I would like to have her.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 04, 2019 12:17 pm 
iPi Soft

Joined: Wed Jan 11, 2012 6:12 am
Posts: 2087
Location: Moscow, Russia
Hi
No, you cannot mix Kinect 1 & 2 because they have different resolutions of depth. And our tracking algorithm can only work on uniform data (same resolution from all cameras).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net