Change font size
It is currently Mon Dec 09, 2019 12:59 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
PostPosted: Thu May 05, 2011 7:37 am 

Joined: Thu May 05, 2011 7:32 am
Posts: 2
As I don't have an XBOX 360 -- I see that I can purchase the camera with one game:

http://www.microsoftstore.com/store/mss ... /list.true

or even at Walmart :

http://www.walmart.com/ip/Kinect-Sensor ... 0/15066156

My question for those that know is this -- if I do that, do I still need to purchase the additional power supply?

http://www.microsoftstore.com/store/mss ... /list.true

Can't really find much information on "what comes in the box" as I am not at all familiar with this camera setup.

Thanks in advance,

~~Deuce


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 12:42 pm 

Joined: Fri Sep 24, 2010 12:37 pm
Posts: 104
You will very very likely need the power supply. The new Kinects have an custom USB connector to the xbox that powers it.

The PSU provides a socket that matches this to the Kinect and then power to it. The other end is then standard USB.

Ironically, I found the cheapest source for me to be direct from Microsoft fulfillment and was very fast too.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 06, 2011 8:02 am 

Joined: Wed Apr 08, 2009 9:23 am
Posts: 301
Location: White Lake Mi USA
I bought mine at walmart,

I previously went to see the price and accidently moved it to another shelve.

Then upon returning to buy a few weeks later I thought they were out of them,

Nope, It was right were I put it, Next to the Playstations (where I hid it behind the other boxes, heh heh).

If you buy the Kinect at Walmart by itself, It came with the power cord adapter thing that you need.

Cheers


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 07, 2011 5:21 am 

Joined: Thu May 05, 2011 7:32 am
Posts: 2
I can validate that information. If you purchase the 'Kinect camera with Kinect adventures" - you do get the power supply as well as the adapter.

Got mine at Gamestop. No worries - Hope this does help anyone else who wants to get this for their MoCap setup.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net