Change font size
It is currently Mon Jun 24, 2019 3:32 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
PostPosted: Sat May 30, 2015 9:26 pm 

Joined: Sat May 30, 2015 9:20 pm
Posts: 3
I bought the adapter for the xbox one sensor to go to the pc.. installed all the drivers that I know of to use.. when I try and use it.. the light on the Kinect does not light up nor does the program see the Kinect.. it see's the audio though... can anyone help me figure out what im doing wrong?? regular 360 Kinect works fine


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 30, 2015 10:42 pm 

Joined: Sat May 30, 2015 9:20 pm
Posts: 3
ok so ive been reading and I think I have an issue with how my xbox one Kinect sensor is installed possibly?? only shows audio in the ipi record screen but I took a screenshot and this is what I see. says its 3.0 but is kind of showing up as 1 Kinect and under it the audio not both combined or however it is suppose to.. any help with this issue would be greatly appreciated


Attachments:
File comment: what I see in the device manger
kinect.png
kinect.png [ 7.24 KiB | Viewed 6056 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2015 12:30 am 
iPi Soft

Joined: Thu Apr 09, 2009 6:44 am
Posts: 175
There may be conflict of different drivers. We recommend to remove all software that includes "Kinect" or "OpenNI" in its names. And re-install iPi Recorder, selecting Kinect SDK 2.0 in the beginning.

_________________
iPi Soft


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net