Hello,
I'm having a bit of a problem with Ipi Mocap Studio. The application crashes when I use Detect Pose (AI) with PS3 cameras. The application worked fine when I did mocap with Kinect just before PS3 mocap.
Can you please see what is the problem?
Thanks, Mihael
-- LOG --
iPi Mocap Studio version 4.6.3.265 [BASIC]
ENVIRONMENT OS: Microsoft Windows NT 10.0.19045.0 (64 bits) .NET: 4.7.2.533325 CPU count: 24 GPU Information: NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti (VendorID=10DEh, DeviceID=2782h, SubsystemID=88DC1043h, Revision=A1h) Primary: yes, Integrated: no, Compatible: yes, In Use: yes Memory: 12 GB dedicated video + 0 B dedicated system + 16 GB shared system Outputs: (3440x1440@50 R8G8B8A8_UNorm)
PROCESS GC: Workstation (Interactive) Running in 64 bits
EXCEPTION System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
Server stack trace: at #=zXy7OEaUXcaw_cqLSWlrlRVvrLt$aS$wJ9dSGS3aYGkJNU2oPHG8SqLGSeJDHtLkX7g==.#=zQTuRuw3RhKXUmLpNBw==(#=zQzmOFRDADPByVyYML9VCNYhU3VoCG4qZA1d92RIJ4eLaN2BU4g==[] #=zrqlNd$FkaI7KVsj$8w==, Int32[] #=zKMua84y50Cg5) at .#=zU0syBu1TMm89HOQ9Ww==(PoseData2[] #=z60e8bHx93QM58O_DRA==, PoseData3 #=zPZBL7CmHOVTY) at .#=zVx0RY$Se63Fx(Int32 #=z0ffcHweYoLht, #=zIAq5ylE=) at .#=zZmIEgxoXT7Zpble50lbxnDw=.#=zGoyRCab0T__GAxecGM7z18M=() at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeDelegateCore() at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.InvokeImpl() --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at System.Windows.Threading.DispatcherOperation.Wait(TimeSpan timeout) at .#=zZmIEgxoXT7Zpble50lbxnDw=.#=zk7ybqua7KlLWg0ncPpEXLug=() at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink._PrivateProcessMessage(IntPtr md, Object[] args, Object server, Object[]& outArgs) at System.Runtime.Remoting.Messaging.StackBuilderSink.AsyncProcessMessage(IMessage msg, IMessageSink replySink)
Exception rethrown at [0]: at System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.EndInvokeHelper(Message reqMsg, Boolean bProxyCase) at System.Runtime.Remoting.Proxies.RemotingProxy.Invoke(Object NotUsed, MessageData& msgData) at System.Action.EndInvoke(IAsyncResult result) --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zNONhE_LibWicnWUotAbhIvJciGuY(Exception #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zxjlr8ky55d2$hWzB_MdAxrE=(Object #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zUvo9wiARHlGGJ3DlTcVl49SAixOc(MethodBase #=zw5UPJ90=, Boolean #=zyAHJBrw=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=z7ev5mv3OcrWfZBr3i_VTG0c1BRcaD_fkyjIsyPw=(#=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k= #=zw5UPJ90=, #=qQUxQnPAqrlxARfOx3SfkDw17GvuR9Jl5a89WhREIwCg= #=zyAHJBrw=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zKx9Iq8ett8$dLcU5tFRdTIw=() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zXJwnrR4qumVxmqjwoj3nL39cQsyM(Boolean #=zw5UPJ90=) --- End of inner exception stack trace --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zNONhE_LibWicnWUotAbhIvJciGuY(Exception #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zxjlr8ky55d2$hWzB_MdAxrE=(Object #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=z788GIMD3L0saUosII22ZICc$hm7tglPU98pt0_UTZNlw(#=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k= #=zw5UPJ90=, #=qQUxQnPAqrlxARfOx3SfkDw17GvuR9Jl5a89WhREIwCg= #=zyAHJBrw=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zKx9Iq8ett8$dLcU5tFRdTIw=() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zXJwnrR4qumVxmqjwoj3nL39cQsyM(Boolean #=zw5UPJ90=) --- End of stack trace from previous location where exception was thrown --- at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zNONhE_LibWicnWUotAbhIvJciGuY(Exception #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zxjlr8ky55d2$hWzB_MdAxrE=(Object #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=z4DT$trFwiVxPFdxvG9a$G5HRhDKp() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=z$kL$vUUf9v248Woug_5J_RGS9Ct3(Object #=zw5UPJ90=, UInt32 #=zyAHJBrw=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zXJwnrR4qumVxmqjwoj3nL39cQsyM(Boolean #=zw5UPJ90=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zvRbsG_Uuvfe$3o81Hh9xoBMu_pD8LHBdyg_GwlQ=() at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=z3NJZpWdAyPkz06mm8sZ4b13OJ9xIz25PrfsloDU=(Object[] #=zw5UPJ90=, Type[] #=zyAHJBrw=, Type[] #=z2yFKMAE=, Object[] #=z8M9sc1k=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zwV63Z4v8i5I0kQBk9kbGs5bR1CEH7U3Fc7w4C$0=(Stream #=zw5UPJ90=, String #=zyAHJBrw=, Object[] #=z2yFKMAE=, Type[] #=z8M9sc1k=, Type[] #=zK5mty$k=, Object[] #=z202eApY=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zxezLVPBTY0rmhswJ39Qa0oE=(Stream #=zw5UPJ90=, String #=zyAHJBrw=, Object[] #=z2yFKMAE=) at #=q6KmHnIEbjELtcbJo2ywIZRMacrHyT8hYbgC3Mh_yB6k=.#=zflugGBOct7JIE247jqyaU36AM31i(Stream #=zw5UPJ90=, String #=zyAHJBrw=, Object[] #=z2yFKMAE=) at -.dje_zBAX9XCCW5UJS8KCT9KRHQ6SDBR86QXLJ8D5FV4SB_ejd.#=zK34kiZo=(Action #=zmVrlJKQ=, String #=z80b7J$RAH$_M, Boolean #=z$JZ6vS8=, Boolean #=zp5wIxXOUiM1s) at .#=zQxUItreoN8AGuwVkug==(Boolean #=zaq0DB2Hvz7u2) at -.dje_zLUBCFTH32HLG5KZXRKFD4364QS3A_ejd.#=zMVP9gapOvW5k(Object #=ztNrccPE=, RoutedEventArgs #=zK5mty$k=) at System.Windows.Input.CommandBinding.OnExecuted(Object sender, ExecutedRoutedEventArgs e) at System.Windows.Input.CommandManager.ExecuteCommandBinding(Object sender, ExecutedRoutedEventArgs e, CommandBinding commandBinding) at System.Windows.Input.CommandManager.FindCommandBinding(CommandBindingCollection commandBindings, Object sender, RoutedEventArgs e, ICommand command, Boolean execute) at System.Windows.Input.CommandManager.FindCommandBinding(Object sender, RoutedEventArgs e, ICommand command, Boolean execute) at System.Windows.Input.CommandManager.OnExecuted(Object sender, ExecutedRoutedEventArgs e) at System.Windows.RoutedEventArgs.InvokeHandler(Delegate handler, Object target) at System.Windows.RoutedEventHandlerInfo.InvokeHandler(Object target, RoutedEventArgs routedEventArgs) at System.Windows.EventRoute.InvokeHandlersImpl(Object source, RoutedEventArgs args, Boolean reRaised) at System.Windows.UIElement.RaiseEventImpl(DependencyObject sender, RoutedEventArgs args) at System.Windows.Input.RoutedCommand.ExecuteImpl(Object parameter, IInputElement target, Boolean userInitiated) at MS.Internal.Commands.CommandHelpers.CriticalExecuteCommandSource(ICommandSource commandSource, Boolean userInitiated) at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnClick() at System.Windows.Controls.Button.OnClick() at System.Windows.Controls.Primitives.ButtonBase.OnMouseLeftButtonUp(MouseButtonEventArgs e) at System.Windows.RoutedEventArgs.InvokeHandler(Delegate handler, Object target) at System.Windows.RoutedEventHandlerInfo.InvokeHandler(Object target, RoutedEventArgs routedEventArgs) at System.Windows.EventRoute.InvokeHandlersImpl(Object source, RoutedEventArgs args, Boolean reRaised) at System.Windows.UIElement.ReRaiseEventAs(DependencyObject sender, RoutedEventArgs args, RoutedEvent newEvent) at System.Windows.UIElement.OnMouseUpThunk(Object sender, MouseButtonEventArgs e) at System.Windows.RoutedEventArgs.InvokeHandler(Delegate handler, Object target) at System.Windows.RoutedEventHandlerInfo.InvokeHandler(Object target, RoutedEventArgs routedEventArgs) at System.Windows.EventRoute.InvokeHandlersImpl(Object source, RoutedEventArgs args, Boolean reRaised) at System.Windows.UIElement.RaiseEventImpl(DependencyObject sender, RoutedEventArgs args) at System.Windows.UIElement.RaiseTrustedEvent(RoutedEventArgs args) at System.Windows.Input.InputManager.ProcessStagingArea() at System.Windows.Input.InputManager.ProcessInput(InputEventArgs input) at System.Windows.Input.InputProviderSite.ReportInput(InputReport inputReport) at System.Windows.Interop.HwndMouseInputProvider.ReportInput(IntPtr hwnd, InputMode mode, Int32 timestamp, RawMouseActions actions, Int32 x, Int32 y, Int32 wheel) at System.Windows.Interop.HwndMouseInputProvider.FilterMessage(IntPtr hwnd, WindowMessage msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled) at System.Windows.Interop.HwndSource.InputFilterMessage(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled) at MS.Win32.HwndWrapper.WndProc(IntPtr hwnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam, Boolean& handled) at MS.Win32.HwndSubclass.DispatcherCallbackOperation(Object o) at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs) at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)
|